Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Fejjel csapódott a betonnak

Fejjel csapódott a betonnak

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, akit veszekedés közben lökött le egy ház teraszáról egy másik férfi Soltvadkerten.

Az eset szombaton történt a Bács-Kiskun megyei kisvárosban. Egy 54 éves és egy 46 éves férfi veszett össze valamin, majd a veszekedés hevében a fiatalabb letaszította a másikat az épület teraszáról. Az egy métert zuhanó, fejjel a betonnak csapódó férfi súlyos koponyasérülést szenvedett, a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba. A 46 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. (da)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok

2024. Szeptember 04. 08:04, szerda | Kék hírek

A 24 éve eltűnt gyermek holttestét találták meg!

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy a 24 éve eltűnt 11 éves fiú, Till Tamás holttestének maradványait találták meg június végén a nyomozók Baján – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2024. Szeptember 03. 07:45, kedd | Kék hírek

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját 13 év fegyházra ítélték

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítéletében 13 év fegyházbüntetésre ítélte a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját.

2024. Augusztus 31. 08:53, szombat | Kék hírek

A rendőrség azonosította a Groupamában távirányítással füstbombázó férfit

Azonosították azt a férfit, aki az augusztus 17-ei Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen távirányítással bekapcsolt egy zöld füstbombát a Groupama Aréna újpesti szektorában - közölte a rendőrség honlapján pénteken.